Boek : Eb en Vloed

EB en VLOED

Een samenspel van woorden

gedichten door

Francina Hartstra en Jef Lenaerts

cover_2

We leven in een wereld waar internet en sociaal media meer en meer centraal zijn komen te staan in onze samenleving. De tijd van de huiskamers waar dichters in het verre verleden hun eigen werk voorlazen, elkaars muze inspireerden en de daaruit ontstane humorvolle, dichterlijke schermutselingen, is nagenoeg verdwenen. Echter de dichters zelf zijn niet verdwenen.

Op de dag van vandaag plaatst menig dichter zijn/haar  oeuvre op een internet blog, van waaruit wereldwijd cirkels van gelijk gestemde dichters  zijn ontstaan. Men zou kunnen zeggen, dat de dichters eilandjes vormen in de immense zee van het internet. Hun gedichten worden door de golven meegevoerd naar onbekende verten, om op een dag een aangespoelde resonantie te vinden op de vloedlijn.

Deze unieke  verzameling gedichten in de anthologie Eb en Vloed   is ontstaan uit twee van deze internet blogs . De spontaan ontstane interactie met de Belgische dichter  Jef Lenaerts werd uiteindelijk  de aanleiding om dit samenspel van woorden  vast te leggen in een gezamenlijk boek. Beide gedichten zijn naast elkaar geplaatst in de collectie waardoor ze een fraaie wisselwerking met elkaar aangaan.

Mocht je het boek willen kopen , stuur mij dan een berichtje via het contactformulier op mijn blog. Dan stuur ik je alle informatie toe.   Zou je het leuk vinden om een gesigneerd boek door Jef of door mij te kopen, geef dat dan ook even aan in je berichtje.

Francina

 

2 Replies to “Boek : Eb en Vloed”

Please leave a comment. Thank you kindly

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s